לברק מתכון – מתכון ללברק אפוי בתנור

פילה לברק מוגש על צלחת עם לימון

הלברק הוא דג פופולרי במטבחים רבים סביב העולם, מוערך בשל הבשר הלבן והעדין שלו שנשאר רך וטעים אחרי הבישול. אפיית דג לברק בתנור היא שיטה נפלאה לשמור על הטעמים הטבעיים והמרקם הקרמי של הדג, תוך הוספת תיבול עדין שמעלה ומשפר את טעמו. מתכון זה מבוסס על שילוב של עשבי תיבול טריים וטעמים מעמיקים של שום […]

כרוב סיני מתכון

כרוב סיני

הכרוב הסיני, הידוע גם כבוק צ’וי, הוא ירק עדין ומזין המשמש בעיקר במטבח האסייתי. עלים ירוקים רכים וגבעול לבן ומתוק מאפיינים אותו, והוא נהדר למנות מוקפצות, מרקים ואפילו כתוספת טרייה בסלטים. הכרוב הסיני עשיר בוויטמינים A ו-C, וכן מקור טוב לסידן וברזל, מה שהופך אותו לבריא ומועיל. טיפים להכנת כרוב סיני מתכון לכרוב סיני מוקפץ […]

קינואה מתכון – סלט צבעוני

סלט קינואה צבעוני ומוכן בקערה

סלט קינואה צבעוני מספר מנות: 4זמן הכנה: 20 דקותזמן בישול: 15 דקותקלוריות למנה: כ-200 קק”ל מרכיבים: הוראות הכנה: טיפים להצלחה:

תפריט נגישות