מתכון לדג מרוקאי

דג מרוקאי בתוך סיר עם רוטב אדום

מאמר על איזה דג הכי בריא לבישול–מאמר על “איך מנטרלים ריח של דג לפני בישול” מצרכים: אופן ההכנה: טיפים: הערות: ניתן להשתמש בכל סוג דג לבן שאוהבים.ניתן להפחית או להגדיל את כמות החריפות לפי הטעם.ניתן להגיש את הדג מיד או לשמור אותו במקרר עד יומיים.

מתכון לפסטה בולונז

מתכון פסטה בולונז

רכיבים: 2 בצלים1 גזר0.5 בשר טחוןפטרוזיליה2 שיני שוםחבילת פסטה 500 גרם תיבול: 1 כפית פפריקה חריפה1 כפית פפריקה מתוקהחצי כפית כורכוםכפית מלח אופן הכנה: מבשלים 20 דקות ולאחר מכן: כשהפסטה מוכנה מערבבים בסיר של הרוטב ומגישים לצלחות.

תפריט נגישות