מתכון לדג מרוקאי
מאמר על איזה דג הכי בריא לבישול–מאמר על “איך מנטרלים ריח של דג לפני בישול” מצרכים: אופן ההכנה: טיפים: הערות: ניתן להשתמש בכל סוג דג לבן שאוהבים.ניתן להפחית או להגדיל את כמות החריפות לפי הטעם.ניתן להגיש את הדג מיד או לשמור אותו במקרר עד יומיים.
מתכון לפסטה בולונז
רכיבים: 2 בצלים1 גזר0.5 בשר טחוןפטרוזיליה2 שיני שוםחבילת פסטה 500 גרם תיבול: 1 כפית פפריקה חריפה1 כפית פפריקה מתוקהחצי כפית כורכוםכפית מלח אופן הכנה: מבשלים 20 דקות ולאחר מכן: כשהפסטה מוכנה מערבבים בסיר של הרוטב ומגישים לצלחות.