כרוב סיני מתכון

כרוב סיני

הכרוב הסיני, הידוע גם כבוק צ’וי, הוא ירק עדין ומזין המשמש בעיקר במטבח האסייתי. עלים ירוקים רכים וגבעול לבן ומתוק מאפיינים אותו, והוא נהדר למנות מוקפצות, מרקים ואפילו כתוספת טרייה בסלטים. הכרוב הסיני עשיר בוויטמינים A ו-C, וכן מקור טוב לסידן וברזל, מה שהופך אותו לבריא ומועיל. טיפים להכנת כרוב סיני מתכון לכרוב סיני מוקפץ […]

לחמניות פסח מתכון

לחמניות לפסח

מספר מנות: 12 לחמניותזמן הכנה: 15 דקותזמן בישול: 20-25 דקותזמן עבודה כולל: 35-40 דקותקלוריות ללחמניה: כ-150 קק”ל מרכיבים: הוראות הכנה: טיפים להצלחה: פסח הוא אחד מהחגים החשובים ביותר ביהדות, המציין את יציאת בני ישראל ממצרים ואת מעברם מעבדות לחירות. החג מאופיין בסדר פסח שנערך בשני הלילות הראשונים של החג. במהלך פסח, נהוג להימנע מלחם חמץ […]

תפריט נגישות