נתח קצבים מתכון

מתכון לנתח קצבים צלוי
נתח קצבים על הגריל

תוכן עניינים

מרכיבים (ל-2 מנות)

  • 500 גרם נתח קצבים (כ-2 ס”מ עובי)
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. מחממים מחבת פסים גדולה או גריל על להבה גבוהה.
  2. מורחים את נתח הקצבים בשמן זית, ומתבלים במלח ופלפל.
  3. צולים את נתח הקצבים במשך 3-4 דקות מכל צד, או עד להשגת מידת העשייה הרצויה.
  4. מניחים את נתח הקצבים על קרש חיתוך ומניחים לו לנוח למשך 5 דקות לפני הפריסה.

ערכים תזונתיים (למנה)

  • קלוריות: 500

זמן עבודה: 10 דקות

זמן הכנה: 20 דקות

טיפים

  • מומלץ להשתמש בנתח קצבים מיושן לקבלת תוצאה עסיסית יותר.
  • ניתן לצלות את נתח הקצבים גם בתנור על חום של 200 מעלות צלזיוס למשך כ-20 דקות.
  • לקבלת תוספת טעם, ניתן להוסיף לתיבול גם אבקת שום, אבקת אורגנו, או כל תבלין אחר שאתם אוהבים.

הצעות להגשה

  • ניתן להגיש את נתח הקצבים עם תוספת של ירקות מאודים, צ’יפס, או פירה.
  • ניתן גם להגיש את נתח הקצבים בתוך לחמניות עם ירקות, חרדל, או מיונז.

מוצרים מומלצים באתר

מכונת גלידה Ninja NC303

מכשיר ביתי להכנת קרפ צרפתי זק”ש Sachs EF-828

129.00 

מיקרוגל דיגיטלי 25 ליטר (6522) MIDEA EM925EYI

499.00 

תפריט נגישות