מתכון לסופגניות יוגורט קטנות וטעימות

סופגניות יוגורט עם אבקת סוכר על מגש שחור

תוכן עניינים

סופגניות יוגורט מוכנות עם אבק סוכר מעל
מתכון לסופגניות יוגורט

רשימת מצרכים:

  • קמח רגיל: 2.5 כוסות (350 גרם)
  • אבקת אפייה: 2 כפיות
  • ביצים: 2 יחידות
  • יוגורט 3% שומן ומעלה: שניים וחצי גביעים (סה”כ 400 גרם)
  • סוכר: 4 כפות
  • תמצית וניל איכותית: 1 כפית
  • מלח: ¼ כפית

לטיגון:

  • שמן חמניות או כל שמן צמחי אחר: 1-2 ליטר

למילוי:

  • סירופ מייפל / סירופ שוקולד / ריבת חלב

אופן ההכנה:

  1. חממו שמן בסיר עמוק ורחב, ודאו שיש לפחות 10 ס”מ שמן בסיר.
  2. בקערה גדולה, ערבבו יחד את הקמח, אבקת האפייה, הביצים, האשל, הסוכר, תמצית הוניל והמלח עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. אם נראה לכם שהתערובת סמיכה מדי, תוכלו להוסיף רבע כוס חלב.
  3. בדקו את חום השמן על ידי הטפטוף של טיפת בצק; אם היא צפה עם בועות סביבה, השמן מספיק חם.
  4. שפכו בעדינות כפיות גדושות של התערובת לתוך השמן החם, נסו ליצור כדורים קטנים.
  1. טגנו מספר סופגניות במקביל, ודאו שלא לצפות את השמן.
  2. הסופגניות צריכות להיות זהובות ושחומות משני הצדדים, בערך שלוש דקות לצד.
  3. עקבו אחר טמפרטורת השמן והורידו את הלהבה אם יש צורך. נסו את הסופגניות הראשונות לוודא שהן מוכנות גם בפנים.
  4. הניחו את הסופגניות המוכנות על נייר סופג להסרת השמן העודף.
  5. מלאו שקית זילוף עם צנתר מזרק במילוי שאתם אוהבים ומלאו את הסופגניות, לאחר מכן פזרו מעל אבקת סוכר לפני ההגשה.

בתיאבון!

מוצרים מומלצים באתר

מכונת גלידה Ninja NC303

מכשיר ביתי להכנת קרפ צרפתי זק”ש Sachs EF-828

129.00 

מיקרוגל דיגיטלי 25 ליטר (6522) MIDEA EM925EYI

499.00 

תפריט נגישות