מתכון לעוגת שוקולד פרווה לפסח

עוגת שוקולד פרווה לפסח

תוכן עניינים

מספר מנות: 8-10
זמן הכנה: 20 דקות
זמן בישול: 35 דקות
זמן עבודה כולל: 55 דקות
קלוריות למנה: כ-400 קק”ל

מרכיבים:

  • 200 גרם שוקולד מריר, חתוך גס
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 1 ו-1/2 כוסות סוכר
  • 1 כוס קקאו איכותי, נטול גלוטן(כשר לפסח)
  • 6 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כפית מלח
  • סוכר אבקה לקישוט (אופציונלי)

הוראות הכנה:

  1. חממו תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  2. בסיר קטן על אש נמוכה, המיסו את השוקולד והשמן יחד תוך ערבוב , עד לקבלת תערובת חלקה. הסירו מהאש ותנו להתקרר קלות.
  3. בקערה גדולה, ערבבו יחד את הסוכר והביצים עד לקבלת תערובת חלקה. הוסיפו את השוקולד המומס, תמצית הוניל, קקאו ומלח, וערבבו עד שהחומרים מתאחדים.
  4. שפכו את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 23 ס”מ שמרופדת בנייר אפייה.
  5. אפו במשך כ-35 דקות או עד שהעוגה מתייצבת אך עדיין רכה מעט במרכז.
  6. כסו אותה לפני ההגשה ואפשר לקשט באבקת סוכר.

טיפים להצלחה:

  • חשוב לא לאפות יתר על המידה כדי לשמור על רכות ועסיסיות העוגה.
  • השתמשו בשוקולד איכותי לטעם.

מוצרים מומלצים באתר

מכונת גלידה Ninja NC303

מכשיר ביתי להכנת קרפ צרפתי זק”ש Sachs EF-828

129.00 

מיקרוגל דיגיטלי 25 ליטר (6522) MIDEA EM925EYI

499.00 

תפריט נגישות