מתכון קבב עיראקי

מתכון לקבב עיראקי טעים ועסיסי
קבב עיראקי בצלחת עם אורז לימון וירקות

תוכן עניינים

כמות קלוריות: 400 קלוריות ל-100 גרם קבב

כמות מנות: 8 מנות

זמן עבודה: 30 דקות

זמן הכנה: 1 שעה

מצרכים:

  • 1 ק”ג בשר עגל טחון גס, עם 20%-15% שומן לפחות
  • 2 בצלים גדולים, קצוצים דק
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 1/2 צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית גדושה מלח
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית בהרט
  • 1/4 כוס פירורי לחם
  • 1/4 כוס מי סודה קרים
  • 1/4 כוס שמן או שמן זית

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים יחד.
  2. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה.
  3. לאחר שעה, יוצרים קבבים בגודל של כ-2 סנטימטרים קוטר.
  4. מחממים את הגריל או הפלטה על אש בינונית-גבוהה.
  5. צולים את הקבבים משני הצדדים עד להשחמה.
  6. מגישים חם.

טיפים:

  • כדי שהקבב יהיה עסיסי יותר, מומלץ להשתמש בבשר עם 20%-15% שומן לפחות.
  • אם רוצים, אפשר להוסיף לקבב גם ירקות קצוצים, כמו פלפלים, עגבניות או פטריות.
  • אפשר להגיש את הקבב עם טחינה, עמבה או צ’יפס.

מוצרים מומלצים באתר

מכונת גלידה Ninja NC303

1,190.00 

מכשיר ביתי להכנת קרפ צרפתי זק”ש Sachs EF-828

129.00 

מיקרוגל דיגיטלי 25 ליטר (6522) MIDEA EM925EYI

499.00 

30 יום החזר על ההזמנה

קבלו את הכסף חזרה תוך 30 ימים במידה ותרצו להחזיר.

בקרוב משלוחים בישראל

תוכלו להזמין אליכם הביתה.

100% תשלום בטוח

תוכלו לשלם עם מגוון אמצעי תשלום בסליקה מאובטחת

תפריט נגישות

מבצעים שווים?
יש – אבל רק למי שנרשם.

כלי מטבח

הצטרפו עכשיו לרשימת התפוצה וקבלו ראשונים:
🎁 מבצעים בלעדיים
🎉 רעיונות למתנות שתמיד מרשימות
📬 עדכונים מיוחדים לפני כולם