מתכון לפסטה בולונז

מתכון פסטה בולונז

תוכן עניינים

רכיבים:

2 בצלים
1 גזר
0.5 בשר טחון
פטרוזיליה
2 שיני שום
חבילת פסטה 500 גרם

תיבול:

1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
כפית מלח

אופן הכנה:

  • קוצצים 2 בצלים
  • קוצצים גזר 1
  • מחממים סיר על להבה בינונית ומחכים שיהיה מספיק חם בשביל להתחיל לטגן
  • כשהסיר חם שופכים לתוך את הבצל והגזר ומטגנים אותם עד הזהבה
  • מוסיפים חצי קילו בשר טחון ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו
  • מוסיפים:
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • 1 כפית פפקירה מתוקה
  • חצי כפית כורכום
  • 1 כפית מלח
  • מוסיפים פחית עגבניות מרוסקות
  • מוסיפים חצי כוס מים

מבשלים 20 דקות ולאחר מכן:

  • קוצצים פטרוזליה, מוסיפים אותה יחד עם 2 שיני שום.
  • במקביל מכינים את הפסטה (לפי הוראות יצרן)
  • מוסיפים 6 כפות מיי בישול מהפסטה לתוך הרוטב בולונז
    דגש חשוב: תמיד מאזנים נוזלים כדי שלא יהיה יבש מידי ולא רטוב מידי.

כשהפסטה מוכנה מערבבים בסיר של הרוטב ומגישים לצלחות.

מוצרים מומלצים באתר

מכונת גלידה Ninja NC303

מכשיר ביתי להכנת קרפ צרפתי זק”ש Sachs EF-828

129.00 

מיקרוגל דיגיטלי 25 ליטר (6522) MIDEA EM925EYI

499.00 

תפריט נגישות