בשר צלעות מתכון

תוכן עניינים

בשר צלעות לפני בישול יחד עם המצרכים

מצרכים:

  1. צלעות בקר – 1 ק”ג
  2. תפו”א – 3, קלופות וחתוכות לקוביות
  3. גזרים – 2, חתוכים לפרוסות
  4. בצל – 1, קצוץ
  5. שיני שום – 4, כתושות
  6. רוזמרין ותימין – 1 כפית של כל אחד
  7. פפריקה מתוקה – 1 כפית
  8. מלח ופלפל שחור – לפי הטעם
  9. יין אדום – 1/2 כוס

אופן ההכנה:

  1. חממו תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  2. התחילו לתבל את הצלעות במלח, פלפל, פפריקה, שום, רוזמרין, ותימין.
  3. במחבת גדולה, טגנו את הצלעות משני הצדדים עד שהן מקבלות צבע זהוב.
  4. העבירו את הצלעות לתבנית והוסיפו את היין.
  5. בנפרד, תטגנו את התפו”א, הגזר והבצל עד שהם מתרככים.
  6. הוסיפו את הירקות לתבנית עם הצלעות.
  7. בשלו בתנור במשך 1.5 – 2 שעות, עד שהצלעות רכות ומתפרקות.
  8. הגישו חם עם יין אדום לצד.

המתכון הזה משלב טעמים עשירים ומרקמים שונים, והוא מושלם לארוחת ערב מפנקת. התהליך האיטי של הבישול מבטיח שהבשר יהיה רך וטעים.

בהצלחה!

מוצרים מומלצים באתר

מכונת גלידה Ninja NC303

מכשיר ביתי להכנת קרפ צרפתי זק”ש Sachs EF-828

129.00 

מיקרוגל דיגיטלי 25 ליטר (6522) MIDEA EM925EYI

499.00 

תפריט נגישות